Nejnovější recenze ze sekce Pákové kávovary
jsem velmi spokojen
- Zatím mám ho krátce ale káva je výborná
jednoduchá manipulace se strojem
pěkný vzhled, lehký na přenášení
vaří vynikající preso, pění mléko
přijatelná cena
Obchod LIDL doporučuji , pokud se výrobek nepovede , je třeba reklamovat bez problémů ihned vrací peníze
- Super produkt
- Dělám moje oblíbený kávy doma
- Super cena
- Lepší než dráhy kávovar kterou má známá
- Jsem velmi spokojená
Dobře vypadá, kava je dobra s krásnou pěnou. Trochu jsem musel přemýšlet u nastavení, ale je to vlastně jednoduché. S výrobkem jsem spokojený.
- Kvalitní produkt, funguje jak má
- výsledná káva nemá moc pěnu
- Kávovar jsme pořídili do naší malé kavárny a jsme maximálně spokojeni. Má automatické mletí kávy, dávkování a její tempování. Snadno se čistí. Dotykový barevný displej pro jednoduché ovládání je v češtině.
Funguje skvěle, doporučuji
- Samostatný ohřívač vody pro přípravu kávy a samostatný ohřívač vody pro páru, což je fajn, když připravujete kávu s mléčnou pěnou, zrychluje to přípravu nápoje.
- Velmi jednoduché ovládání.
- Krásná černá matná barva, celkově kávovar působí velmi luxusně a profesionálně.
- Káva z něj chutná dokonale a mléčná pěna je tak hustá, že ní nepropadne ani kostka cukru.
Naprostá spokojenost, je dokonalý.
- Koupeno na základě recenzí a doporučení v baristickém kurzu. Je to opravdu skvělý kávovar, který má funkce profesionálního stroje za mnohem větší peníze (měli jsme kavárnu, takže vím o čem mluvím). Páka krásně drží a při mletí káva nevypadává mimo páku. Mlýnek je samozřejmě nastavitelný a překvapivě mele tiše. Parní tryska se po našlehání mléka sama vyčistí.
- Ovládání je díky velkému barevnému displeji zcela jednoduché a intuitivní (kávovar sám navede co se má zmáčknout). Dá se nastavit i několik vlastních káv podle chuti.
Pokud chce někdo špičkový kávovar za super peníze, tak jedině tenhle od sage.
- Kávovar jsme vybírali velmi dlouze podle recenzí a doporučení přátel a volba padla na Sage a nelitujeme. Kávovar má spoustu funkcí a velké příslušenství. Po registraci se prodloužila záruka a těšíme se na baristický kurz od Sage, kde jsme se registrovali na jejich webových stránkách.
Po měsíci používání maximální spokojenost a protože máme doma už třetí výrobek od Sage vím, že budeme spokojeni mnoho let.
ONLINESHOP.CZ
- Perfektní, jsem spokojený - jeden máme doma a druhý jsem objednal do kanceláře. Káva z něj je dokonalá. Nahřátý po zapnutí je do tří vteřin. Snadno se čistí a ovládá. Na to jak je malý, tak má funkce profi kávovaru. Extra vysoký prostor pro vysoké sklenice na kafe. Nahřívací deska na hrnky.
Naprostá spokojenost.
- Malý kávovar, který má funkce velkých profi kávovarů.
- Nahřátý do pár vteřin.
- Funkce předspaření.
- Nahřívání hrnků na kafe na ploše kávovaru.
- Tlačítka se snadno ovládají.
Funguje skvěle
OK
- Jednoduchost
- Robustnost
- Vše potřebné v jednom
- Velký rozsah nastavení mlýnku
- Není signalizace na nedostatek vody
Je potřeba trpělivost s nastavením mlýnku, který od výroby je nastaven na hodně hrubé mletí, takže výsledný nápoj není dobrý. Ale pokud si člověk dá práci a přenastaví i vnitřní mlýnek je espresso mnohem lepší. Doporučuji uvnitř nastavení 4, venku 3.
- rychlé dodání a perfektní zabalení
- jednoduché ovládání - kávovar sám navádí co je potřeba udělat na velkém barevném displeji, který je i v češtině, což je super
- tryska na mléko se sama po přípravě mléka vyčistí, takže se jen tak neucpe
- mlýnek na kávu s kovovými mlecími kameny - překvapilo mne, jak je kávovar při mletí tichý, takže si kafe uvaříte v klidu i ráno, když ještě všichni doma spí
- možnost nastavení hrubosti mletí i teploty vody
- prodlužená záruka na 3 roky a kurz kávy zdarma po registraci na stránkách výrobce
- v balení bylo vše od tamperu přes konvičku na mléko, zarovnávací razor na mletou kávu i čistící sada
- nevím o ničem
Naprostá spokojenost s tímto kávovarem. Doporučuji všem, kteří milují dobré kafe a designové kousky v kuchyni. Od Sage máme doma už konvici a odšťavňovač a opět musím jen vychválit tuto značku na kterou nedám dopustit.
- Rychlost dodání
- Kvalitní zpracování plastů a nerezu
- Velká nádobka na vodu
- Funkce předspaření kávy jako u drahých kávovarů
- Umí jak páru tak horkou vodu na čaj
- Páka se velmi jednoduše nasazuje
- Ovládání je zcela jednoduché i pro starší lidi
- Funkce paměti si zapamatuje oblíbenou velikost kávy
- Místo pro odkládání hrnečků na vyhřívané desce kávovaru
- Misky na odpad se snadno vytahuje
- Překvapilo mne, jak je tichý při provozu
- Velmi rychlé nahřátí po spuštění
- Používáme denně už nějakou dobu a zatím jsem na nic nepřišli
S kávovarem jsem nadmíru spokojen. Chtěl jsem malý kávovar, za super peníze s funkcí předspaření a tento Sencor splnil vše co jsem očekával.
- Rychlost dodání
- Mlýnek na kafe má nerezové mlecí kameny a mele kávu přímo do páky - páka v držáku perfektně drží.
- Velmi rychlé nahřátí - po zapnutí je za pár vteřin připraven k přípravě kávy.
- Napařovací tryska funguje perfektně a sama se po přípravě mléka vyčistí.
- Systém předspaření kávy jako u profi kávovarů pro krémovější a chutnější kávu.
- Barevný dotykový displej se snadno ovládá i lidem s širšími prsty.
- Velké přísluško v balení od nerez konvičky na mléko přes čistící sadu.
- Nemám co bych tomuto kávovaru vytknul.
Jsem naprosto spokojený, kávovar funguje skvěle a je srovnatelný s profeisonálními kávovary v kavárnách. Oceňuji jak kvalitu výrobku tak rychlost dodání eshopu. Za mne velké doporučení a mohu Sage jen doporučit.
ONLINESHOP.CZ
- profi kávovar za dostupnou cenu
- ovládání dotykovým displejem
- spousta funkcí
- kvalitní mlýnek
- rychlé nahřátí
- samočištění
- filtr na vodu
- kvalitní materiál na kterém nejdou vidět otisky prstů
- zásobník na kávu je utěsněn, takže neuniká aroma kávových zrn
- v balení bylo spoustu příslušenství není potřeba nic dokupovat
Splnil veškerá má očekávání. Kávovar je naprosto perfektní a od první kávy ho miluju.