Nejnovější recenze ze sekce Pákové kávovary
Výborná kávička s pěnou . Možnost napěnění mléka a výroba Laté . Jsem spokojená. Vše ,jak jsem si představovala.
- Úzké, nezabírá moc místa.
- Rychlé programování množství kávy, pro jeden, dva šálky.
Velké vibeace kompresoru se přenáší na celý přístroj, posouvají se připravené hrníčky a padají odložené věci.
- Jednoduchá příprava kávy
- Snadné čištění
- Naprosto vynikající káva
- Příjemná velikost kávovaru a hezký design
Měli jsme několit let profesionální plnoautomat Saeco, kafe dělal výborné, nicméně kafíčko z tohoto pákového kávovaru Krups je naprosto luxuxní a ještě si člověk užije jeho přípravu. Rozhodně doporučuji všem, kdo mají rádi výborné kafíčko v jakémkoliv objemu, protože tímto kávovarem si ho uvaříte skutečně jednoduše od malinkatého presíčka po objemější kávu.
- displej
- temper
- několik způsobů mletí kávy
- cold brew
- lehké vyndání sítka z páky
Hodně mě překvapilo, jak je narozdíl od běžných pákových kávovarů příprava jednoduchá. Páku nasadím, zmáčknu tlačítko a namele se mi nastavená hrubost i množství, otočím vestaveným temperem a páku vyndám, nasadím vedle a vyberu nápoj a káva je hotová. Super rychlé i jednoduché i pro úplné neznalce. Naprosto super je jednoduchost vyndání kovového sítka z páky, které normálně lovím div se mi nehty nezlomí, ale tady to jde krásně jednoduše. Fuknce cold brew kupodivu dělá dostatečně kvalitní kafe bez několika hodinové přípravy.
- Mlýnek
- Snadné a intuitivní ovládání
- Chuť kávy
- Design kávovaru
- Cold Brew za 5 minut
Začnu s mletím kávy, které je prováděno pomocí zabudovaného mlýnku a umožňuje nastavit až 8 různých stupňů hrubosti. Ocelové kameny použité v mlýnku jsou lepší než klasické, protože prý neovlivňují chuť kávy. Ovládání kávovaru je jednoduché a celkem intuitivní,, ale vyžaduje to trochu cvik. Pokud zvolíte kvalitní kávu, tak budete nadšení. A co je potřeba vypíchnout, je možnost přípravy Cold Brew, kterou kávovar dokáže zvládnout během pouhých 5 minut. Takže pokud si ho chcete dát, nemusíte čekat 24 hodin na maceraci. :-) Design kávovaru je moc povedený a káva vynikající.
- Design
- Chuť i výsledek kávy
- Mnoho možností kávy
- Celkový zážitek
- Cold brew
- Ovládání není úplně jednoduché
- Trvá to déle, káva není na jeden klik
Designově krásný kávovar, který má velký výběr možnosti kávy. Nechybí ani výběr “cold brew”, což není úplně obvyklé. Káva je výtečná a i skvěle vypadá, jako od profesionála. Použití není úplně jednoduché a je potřeba se naučit s nim zacházet, ale za výsledek to určitě stojí.
- Konzistentní mleti
- Design
- Sadné ovládání
- Snadné nastavení
- Sítko na dvojitou dávku
- Cold brew
- Sitko v pace spatne drzi
Pákovka s možností cold brew? U nás v kanceláři nejvíc frčí flat white. Je super že sítko na dvojitoi dávku je součástí balení. Nastavení je relativně easy, obsluha také. Káva je ze stroje výborná a snadno se udržuje čistý. Designově nám pěkně zapadne do prostředí a se stoupajícími teplotami už se těšíme na možnost cold brew.
Zatím funguje perfektně!
- Vykazuje závady
- kava je dobrá
- u dvou šálku to neteče stejně najednou
- Funguje skvěle
- Na trhu to je naejlevnější pákový kávovar s mlýnkem a tryskou na mléko.
- Umí :-)
Je to opravdu skvělý pomocník pro milovníky čerstvé kávy s našlehaným mlékem. Možnost nastavení požadovaného objemu kávy do hrnečku, nebo do termosky na cesty. Nahřátý do provozu je opravdu za pár vteřin. Považuji to za dobrou investicí, snad dlouho vydrží. Kéž by takováhle kvalita připravené kávy, byla alespoň na některých návštěvách :-))
- Kvalita provedení a použité materiály jsou bezkonkurenční
- Cas mleti je prilis dlouhy, i pri nastaveni na minimum je namlete mnozstvi prilis velke, mleti je treba manualne ukoncit.
Reakce obchodu OnlineShop
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
- nefungovalo to přesně podle návodu,příště bych šel do jiné značky
mám podobny typ několik let, dosloužil asi mojí vinou, málo jsem ho čistil
- velký dotykový displej
- kvalita
- design
- kvalita připravené kávy
- možnost nastavení
- zabudované pěchovadlo
- nemám
nádherný a kvalitní kávovar, který udělá opravdu profi a výbornou kávu
Klarstein Gusto Classico TK42 Red
Přidáno: 5. června 2023
(naposledy upraveno 5. června 2023)
Zakoupeno v electronic-star.cz
- Nevejde se mi do kuchyňske linky a nemohu doplňovat vodu, potřebuji vědět kam zavolat, děkuji Jan svítil
Sencor SES 4040BK
Přidáno: 5. června 2023
(naposledy upraveno 1. července 2023)
Zakoupeno v OnlineShop
- Jednoduché ovládání, výborná káva s pěnou
- nefunkcni
- za slušné peníze paradní pákovka,Ariete patří pod DeLonghi,čili za mě dobrá volba
- ne
espresso dělá paradní,doporučuji za ty prachy
Zobrazuji 481 - 500 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 24 [ 25 ]