Nejnovější recenze ze sekce Pákové kávovary
- Vestavěný mlýnek
- Tamper
- Design
- Tryska na mléko má omezenou hybnost
- Menší odkapávací vanička
- Škoda že nelze mlýnek vyjmout z kávovaru pro snazší výměnu kávový zrn
Kávovar je moc hezký, moc se mě líbí jeho design. Předností kávovaru je mlýnek, který spolu s tamperem, skvěle upěchuje namletou kávu bez nepořádku. Kávovar je vybavený mnoha funkcemi jako je aktivní kontrola teploty, možnost nastavení teploty nápojů, to ve výsledku dělá konzistentní a lahodnou kávu. Kávovar umí i extrahovat kávu v podobě ledových nápojů jako Cool Espresso nebo coldBrew, který je opravdu připravený do pár minut. Přednastaveným programům není co vytknout. Tryska na mléko má trošku omezený pohyb, ale funguje dobře, dělá krásnou mléčnou pěnu. Kávovar se velmi snadno čistí a udržuje
- profesionalita
- pekný design
- možnosť cold brew
- po správnom nastavení mlynčeka skvelá chuť kávy
- jednoduchá manipulácia
- ľahký prístup k nádržke na vodu
- vývod na horkú vodu, moc blízsko hlavici
- nastavenie mlynčeka
- veľkosť
- pre mňa chýba papierový manuál
- absencia českého manuálu z QR kódu z propagačných materiál
Kávovar De’Longhi La Specialista Opera EC 9555.BK je ideálnym riešením pre kávových milovníkov, ktorí majú radi profesionálne pripravenú kávu a s týmto prístrojom si ju možu pripraviť sami doma. Tento kávovar je vybavený profesionálnymi funkciami, ktoré si vyžadujú starostlivé nastavenie. Aby ste dosiahli ideálny výsledok, je potrebné nájsť správne nastavenie mlynčeka, pričom treba počítať s tým, že pri každej zmene typu kávových zŕn je potrebné prenastavenie. Chcela som si pripraviť kávu z mojej obľúbenej kaviarne, tak som si od nich kúpila kávové zrná no zatiaľ som ešte nedosiahla rovnakú kvalitu nápoja ako pri zrnách od značky De’Longhi.
Súčasťou balenia je aj kanvička na napenenie mlieka. Ak sa naučíte správne našľahať mlieko, už nebudete musieť každý deň chodiť do kaviarne na svoju obľúbenú dávku cappuccina. Mne však chýba extra tlačidlo na aktiváciu trysky, pretože pri šľahaní mlieka musíte otočiť koliečkom a počkať, kým sa aktivuje, a až potom začne tryska púštať horúci vzduch.
Funkcie cold brew a espresso cool (kávové nápoje na ľade) sú výbornou voľbou na leto, aj keď ja si túto studenú variantu s ľadom a napeneným mliekom robím aj v zime. Káva pripravená cez funkciu cold brew síce trvá o niečo dlhšie, ale výsledok je skvelý – káva je osviežujúca a lahodná, ideálna na osvieženie a nakopnutie. Funkcia americano, pri ktorej sa pripraví espresso a horúca voda sa doplní cez ďalší vývod na prípravu čaju, spôsobuje, že káva je veľmi horúca a nie je ihneď pitná. Podľa môjho názoru je vývod na horúcu vodu umiestnený príliš blízko hlavice, čo môže byť nepraktické. Niekoľkokrát sa mi stalo, že som omylom buchla pákou už so stlačenou kávou, čo narušilo rovnomernosť, a musela som kávu znovu stlačiť, aby som dosiahla ideálny výsledok.
Údržba kávovaru je jednoduchá, veľmi intuitívna a keď je o kávovar dobre postarané tak bude fungovať dlho bez komplikácií.
Cena tohto kávovaru je vyššia, ale určite stojí za to. Design prístroja je krásny, má jednoduché a čisté línie, Celkovo vie zapadnúť do jednoduchého designu ale aj klasickej kuchyne. Treba však mať na pamäti, že kávovar je väčších rozmerov a potřebuje priestor zo všetkých strán, aby sa predišlo jeho prehriatiu.
- Výborná chuť kávy
- Velké množství přizpůsobení
- Velká nádržka na vodu
- Tichý
- Není osvětlený prostor pro hrnečky
- Občas jde špatně nasadit páka
- Nádržka na vodu je vzadu, takže kávovar musí být někde v prostoru, jinak by se tam k ní nedalo dostat
Design kávovaru je velmi povedený a moc se mi líbí. Uspořádání kroků pro přípravu kávy je pěkně logické a snadno pochopitelné. Je trochu složitější návod a věci jako odvápnění a podobně, protože nemá display, kde by to všechno bylo napsané, na který jsme byli zvyklí z automatu, ale pokud si najdete přes QR kod návod k obsluze, je to tam všechno popsané. Uvítal bych větší odkapávací nádobu, je celkem malá a je potřeba ji častěji čistit. Bohužel, není vůbec osvětlená část pro přípravu kávy, všechny ostatní tlačítka svítí pěkně, tak je škoda, že nedali jedno světýlko i dolů. V balení jsou náhradní filtry pro kávu, změkčovač vody, tablety na odvápnění. Bylo by fajn, mít i ten návod, ale tím, že je online, je možné ho mít pořád po ruce.
- Snadná příprava
Reakce obchodu OnlineShop
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
- Působí hezky robustně a spolehlivě
- Tryska na mléko je pro domácí užití opravdu výkonná
- Vzhledem k menší velikosti není tryska na mléko příliš pohyblivá, člověk si musí na základě toho najít pro šlehání správný úhel. Záleží také kde máte kávovar umístěný
- Dotykové ovládání a tím výhoda skončila
- Od prvního naplnění vodou hned tekl!
- Velmi nízký prostor pro šálky
Celkově bych řekl elektrický odpad už z výroby. Po vybalení a prvotním naplněním vodou a spuštění, hned obrovská louže pod přístrojem. Bylo to zabalené origoš bez nejmenší známky používání, takže katastrofa kvalita. Další překvapení bylo extrémně málo místa pro šálky pod výtokem na hotovou kávu. Další zděšení je tuhý chod páky na kávu. Celkově zhodnoceno, elektrický odpad už od doby kdyto sjelo z pásu. Této značce se budu vyhýbat obloukem.
- Design, design, design :)
- Zážitek při přípravě kávy
- Jednoduchost přípravy nápojů
- Nalévací hrdlo a doplnění vody
- Násypka kávy
- Nahřívání hrníčků
- Zvýšení spotřeby kávy :)
La Specialista Opera EC 9555.BK je luxusní pákový kávovar pro domácí vaření kávy. Nabízí integrovaný mlýnek s 8 stupni mletí, stabilní teplotu díky technologii Active Temperature Control a systém Dual Heating pro rychlou přípravu kávy i mléčných nápojů.
Jeho design v černém provedení s kovovými detaily vypadá skvěle a kvalita zpracování odpovídá prémiové třídě. Tampovací páka usnadňuje přípravu kávy, ať už jste začátečník nebo pokročilý. Super je, že je uvnitř kávovaru, proto nemáte nepořádek doma a upěchujete přesně tak, jak je třeba - tohle na tom miluji.
Přednastavené programy úplně krásně stačí tomu, co vlastně potřebujete, ať volíte Espresso , Americano či si chcete dopřát kávu s napěním mléka - to už musíte samostatně, ale dělá se i pro amatéry bez problému.
Mléčnou pěnu uděláte krásně, pokud se řídíte rad a pokynů, které máte dodržet v rámci postupu a potom je to lahoda - opět i záleží, jaké mléko použijete, jak vychladíte ( je to opravdu velký rozdíl ! ) .
Udržba - vše jde krásně, máte přímo věci, které potřebujete k čištění.
Designově se mi neskutečně líbí a rád se na něj koukám, protože jsem dlouho sháněl a zvažoval nad pákovkou, aby splnila mé všechny potřebné funkce a design - což když jsem viděl - volba byla jasná !
Pro porovnání sdruhým kávovarem , který je automatický kávovar, ale neudělá Vám tolik radosti při přípravě, jako při vaření kávy na pákovce :)
Pokud se chcete cítit jako ve Vaší oblíbené kavárně - je to perfektní volba pro milovníky kávy, kteří chtějí špičkový zážitek doma.
Nejlepší káva
- Elegantní design
- Nízká spotřeba
- Rychlá příprava
- hlučnost
Kávovar Rohnson Espresso Hot & Cold R-98015 nás zaujal svým moderním designem, který perfektně zapadá do naší kuchyně. Jeho kompaktní rozměry a lehká konstrukce zajišťují, že nezabírá příliš místa a snadno se s ním manipuluje. Jedním z největších benefitů tohoto přístroje je možnost přípravy horké i studené kávy. Napěňovač mléka je navíc skvělou funkcí, díky které si můžete snadno připravit cappuccino. Chuť kávy je opravdu bohatá, s hustou a jemnou pěnou, což jistě ocení i ti, kteří si potrpí na kvalitní espresso. Údržba kávovaru je velmi jednoduchá – odnímatelné části, jako nádržka na vodu a odkapávací tácek, usnadňují čištění a celkovou péči o přístroj. Můžu jenom vřele doporučit.
Silvercrest SEM 1100 C5
Přidáno: 1. prosince 2024
(naposledy upraveno 1. prosince 2024)
Zakoupeno v Lidl-shop.cz
Zástrčka není pro evropské zásuvky.
- Dizajn
- Funkce
- Kvalita
- Jednoduchost nastavení
- Velkost
Kávovar pro milovníky nejen dobrého kafe ale i jeho přípravy. Tenhle stroj zabere docela dost místa ale zato má v ponuce všechno nutné pro přípravu zbamenitého espres, cold brew anebo flat white. Správne nstavení dá docela zabrat, ale odmění vás kafe dle vašeho přání. Příprava kafe z neautomatického kávovaru může být opruz nebo zábava, záleží jenom na vá. Pro mně to byla zába i přes složité nastavení. Jinak je kávovar skvělý.
- Tichý mlynek
- Rýchla príprava kavovaru
- Krásny design kavovaru
- Super darčekový box s kávou a šálkami
- Mletie mlynku a stlačenie kávy bez rozsypania
- Zásobník na vodu je veľký
- Obsluha kávovaru je jednoduchá a praktická
- Chýba mi malý koš na odpad z kávy a baristick štetec
Kavovar má tichý mlynček, krásne prevedenie kavovaru. Praktické použitie páky, mlynčeka a stlačenia kávy. Obsluha je rýchla a efektívna. Kvalita a chuť urobenej kávy je vynikajúca. Dosiahnutie optimalnej zóny vyžaduje pár pokusov, ale po pár kávach sa to nastaví a dá dosiahnúť. Chýba mi len koš na odpad kávy, ktorý by mohol byť v balení.
- Hezký design
- Jednoduché ovládání
- Dělá vynikající kávu s hustou pěnou
- Vše je plastové
Hezký tichý kávovar s jednoduchým ovládáním. Kávovar je menší velikosti takže se vejde i do malé kuchyně. Oceňuji že tento kávovar dělá 2 šálky kávy najednou a také možnost ohřátí šálků. Velkým plusem je že má kávovar trysku na mléko, která dokáže vyšlehat i rostlinné mléko. S tímto kavovarem jsem opravdu spokojená.
- Poměr , cena , výkon
- Je malý a nezabere moc místa
- Pěkný design
- Snadné ovládání
- Zatím nic
Elegantní kávovar, má krásný desing, stroj je menší, takže se vejde téměř kamkoliv , připraví dvě kávy najednou . Ovládání je velmi jednoduché. Další plus tohoto kávovaru je příprava studené kávy. Káva má vybornou chuť a bohatou pěnu. Kvalita odpovídá ceně .
- Sofistikovaný systém pro zhotovení dobré kávy.
- Displej - srozumitelný
- Doplňování vidy
- Při zavírání páky se kávovar musí přidrzet
Kávovar Espresso Hot & Cold R-98015 má luxusní design, výborně se vyjímá v naší kuchyni. Obsluha je jednoduchá, rychlá. Při větším stlačení kávy se vytvoří více pěny na kávě. Oceňuji 2 velikosti na výrobu kávy. Našlehání mléka je jednoduché a například na capucino je to vynikající.
- Skvělé zpracování v nerezu s úžasným retro dezignem
- mlýnek na kávu s nastavitelmnou hrubostí mletí
- klasický pákový systém
- parní tryska
- nastavitelná teplota spařovací hlavy a množství vody do šálku
- ručičkový tlakoměr
Tenhle kávovar je prostě boží, baví mi jednak tím jak vypadá a jednak tím jakou v něm dokažu uvařit kávu, capučíno, flat white atp. Opravdu mi to baví.
- Dvě kávy najednou
- Trochu hlučnější
S kávovarem Espresso Hot & Cold jsem spolojená. Má krásný a moderní design, díky tomu, že není tak velký, tak se vejde i do menší kuchyně. Zvládne udělat dva šálky kávy najednou . Kávovar dělá silnou kávu a bohatou pěnu. Ovládání je naprosto jednoduché a i s čištěním si poradí úplný začátečník. Kávovar je na můj vkus dost hlučný, ale díky dobré kávě co dělá mi to vůbec nevadí.
- Elegantní
- Tichý
- Lehký
- Intuitivní
- Špatně se usazuje páka
Kávovar v krásném černém designovém provedení, poměr cena a kvalita výrobku je odpovídající. Dokáže vykouzlit lahodné espresso či americano s krémovou pěnou. Taky připraví kávu o ideální teplotě pro přípravu ledové kávy. Oceňuji, že dokáže našlehat i rostlinné mleko. Jako velkou nevýhodu shledávám hůře usazující páku.
- Robustní provedení
- Jednoduchá obsluha
- Snadné čištění
- Výborná káva
- Potřeba objevit správné, osobní nastavení
Kávovar je moc hezký, vizuálně se jedná o přístroj, který stojí za to mít vystavený v kuchyni. A jako bonus dokáže připravit kávu jako z kavárny. Je potřeba si jej nastavit, aby byla výsledná káva opravdu chuťově dokonalá, případně využít přednastavené programy, které jsou velmi dobré. Skvělý je, co se údržby týče - je opravdu snadná, stačí proplachování vodou a čištění trysky. Zcela odpadá nutnost čistit nádržku na mléko, to je pro mě největší plus, a přitom je mléko našlehané do skvělé pěny. Jako bonus je možnost přípravy cold brew,za pár minut máme doma vytvořený nápoj, který nezvládne připravit většina kaváren.
Zobrazuji 21 - 40 ze 500 recenzí « Předchozí 1 [ 2 ] 3 4 5...25 Další »