Nejnovější recenze ze sekce Pákové kávovary
- Dělá dobré kafe
Splnil má očekávání, akorát se nedařilo s manometrem, ale fígl je v tom nastavit mletí na dvojku a pořádně upěchovat kávu v páce a pak dát dvojitý hrnek a opravdu manometr ukazuje konečně správnou hodnotu. Hodně lidí psalo, že s tím měli problém, ale fakt záleží na poctivém upěchování kávy a jemném pomletí.
podobný kávovar mi po 10 letech dosloužil, tak tento ho nahradil. V popisu se uvádí tlak až 20 barů. Předchozí měl jen 15 barů a káva byla více napěněná. Jinak spokojenost....doufám, že vydrží stejně dlouho :)
- Zatím jsem spokojená, kávovar mám týden.
vše je v pořádku,dobrý kávomat
Po odzkoušení prvého jsem si časem koupil ještě druhý stejný, do druhé kuchyně. To myslím hovoří za vše.
1) Sítko se z páky obtížněji vysouvá, což je výhoda při opakovaném použití, ale nevýhoda při výměně nebo čištění po použití. Avšak po 5. použití jsem se naučil manévr, jak na to.
2) Po použití páry pro napěnění mléka je třeba nechat přístroj vychladnout a odpustit sklenici horké vody ze zahřívače přístroje. To poněkud zdržuje, máte-li společnost. Pokud připravujeme více káv, je lépe nejprve udělat všechny ty kávy najednou a pak na závěr napěňovat to mléko.
3) Jinak u mne po zapracování velká spokojenost. Jedná se o univerzální kávovar.
- Káva je dobrá, dva šálky zhruba o stejném množství, ovládání jednoduché. Výborný poměr výkon a cena.
- Plně vyhovuje, výhoda je integrovaný mlýnek na kávu
- Množství namleté kávy je velké i na minimu. Jde to ale i ručně, takže jsem si zvykl.
- Plně vyhovuje oproti automatickému espresu, kde neustále bojujete s čištěním. Po 1-2 dnech bez čištění se uvnitř objeví plíseň, takže na kávu ztratíte chuť. Čas, který ušetříte při přípravě ztratíte při následném čištění. Takže automatický kávovar už ne, byť káva z něj je výborná. Proto návrat k pákovému.
DeLonghi Icona Vintage ECOV 311.GR
Přidáno: 20. listopadu 2023
(naposledy upraveno 20. listopadu 2023)
Zakoupeno v De'Longhi
Ptát se mě po týdnu od objednání na zkušenosti s produktem, který je dle všeho kdesi na letišti CHDG v Paříži, je takové... fakt nevím, co napsat.
Zatím testují
Reakce obchodu OnlineShop
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
- S kávovarem jsem zatím spokojena.
- Jako nevýhoda je tuhá výměna zásobníku. Při výměně pozor na skřipnutí kůži
Reakce obchodu OnlineShop
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
- Funguje bez problémů, pěkný design
Co hodnotit na této přípravě kávy ?
Z 50% kvalty a chuti stejné kávy z automatického kávovaru je to přechod na 100% síly i chuti !
Příprava jen o 30 vteřin delší než s automatem.
Rozdíl chuti ? Nesrovnatelný při stále stejném druhu kávy Brazil Fazenda Lagoa v cenové hladině cca 400,- / 1kg
Závěr ? Skvělá náhrada za dosluhující De-Longhi Manifica, který stále ještě také funguje :)
- kvalita
- design
- zpracování
La Specialista Arte Evo přináší autentický baristický zážitek přímo do vašeho domova. S možností volby ze 8 stupňů hrubosti mletí a 3 teplotními profily nabízí precizní kontrolu nad procesem přípravy kávy. Inovativní technologie Cold Extraction umožňuje přípravu osvěžujícího Cold Brew během pouhých 5 minut. Součástí jsou praktická příslušenství pro pěchování a kovové pěchovadlo, které zaručují hladký průběh. Intuitivní ovládání s 3 přednastavenými nápoji usnadňuje uživatelský zážitek. Díky mlýnku a aktivní kontrole teploty dosahujete optimálního výsledku. Cena 14 990,00 Kč odpovídá širokým možnostem přípravy, čímž La Specialista Arte Evo oslovuje hlavně milovníky kvalitní kávy, kteří touží po různorodosti nápojů s jednoduchostí a profesionálním výsledkem.
Dávky mléka neodpovídají produktům.
- Zatím nic
- Vše v pořádku. Kafe výborné se sametovou pěnou.
Zatím vše v pořádku. Testuji druhý den.
- Design
- Nástavec na páku
- Žádné příslušenství v základu
Pěkný design kávovaru, nástavec na páku, zabraňující sypání kávy vedle je velice šikovná záležitost, pokud si ale chcete namlít kávu bez toho tak máte smůlu. Cold brew vyzkouším až v létě, jinak je kávovar dobrý, akorát velký, doručení z itálie vcelku rychlé, napěňování mléka je taky dobré, jen to chce víc zručnosti, času, a škoda že není víc příslušenství v základu a větší konvička.
- Velikost
- Nástavec na páku
- Není manuál v češtině
Malý, ale vcelku šikovný kávovar. Čekala jsem větší. Chce to trošku zručnosti, než si člověk nastaví správnou hrubost a množství kávy, aby byl v optimalní zóně. Po zakoupení jiného druhu kávy, nebo s jiným pražením, zase musíte přenastavovat. Proto je asi lepší kupovat pořád stejnou. To je ale úděl pákových kávovarů. nástavec na páku je skvělý, nikde se káva zbytečně nesype, napěnění mléka chce trošku cviku (u mě asi 10 l mléka ?) ale stojí to za to. Chybí manuál v češtině a ke kávovaru by mohli dávat do základu košík na sedlinu, to mi příjde jako základ.
Zobrazuji 321 - 340 ze 500 recenzí « Předchozí 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Další »