Nejnovější recenze ze sekce Pákové kávovary
- opravdu levný, ale funkční
- návod k ničemu
- Produkt má vše co k přípravě dobré kávy potřebujete.
- Rozsáhlé nastaveni
- Hlídání hladiny vody
- Na povrchu zůstávají otisky
- Při skládání mlýnku je potřeba prostor perfektně vyčistit, ale není to úplně jednoduché
- Nevím co je příčinou, ale káva z mlýnku padá v hrudkách což u externích mlýnků není. Ale možná je to špatným nastavením.
Přístroj mám cca týden. Ale ještě de mi nepodařilo udělat dobrou kávu. Pořad je káva bud hořká nebo kyselá. Není to určitě přístrojem ale rukama.
Sage SES500BTR
Přidáno: 22. června 2024
(naposledy upraveno 22. června 2024)
Zakoupeno v elektro Urbánek
- Rychlost předehřátí kávovaru 3s
- Malé rozměry
- Automatické napěnění mléka
- Zatím nic
- Max. spokojenost.
- dodávka nebyla kompletní
- jenoduchá obsluha a vynikající káva
- těžší a zabírá místo
produkt ovšem vyžaduje i běžnou kažodenní péči - ideální je okamžitě po přípravě kávy
k čištění parní trysky se dá použít mezizubní kartáček
- S manželkou jsme hledali kávovar na domácí použití. Líbí se nám koncept tvorby kávy jako jakéhosi rituálu.
- Stačil nám i menší počet šálků, který jsme si za den připravili.
- Mléko se tryskou šlehá bez problému, uživatel si musí jen koupit správnou konvičku, pokud není dána jako příslušenství ke kávovaru.
- Nahřívání šálků jsme nevyužívali, ale fungovalo bez závady. Dva šálky na kapučíno se vlezou na plochu bez problému. Používání přístroje je jednoduché.
- Čištění s manuálem a vhodným přípravkem bylo bez obtíží.
- Kontrolka pro čištění kávovaru po nějakém čase blikala již pořád. Čistil jsem tedy dle uvážení a dle nejlepších rad od profesionálů z Emimno.cz.
- Kávovar přestal fungovat přesně po 4 letech. Ikdyž přístroj bylo slyšet, že pumpuje, tak káva netekla a pára nebyla pod tlakem.
Je to jednodušší verze bez tlakoměru. Kafař si tak odměří správné množství a odhaduje, zda mu káva správně teče. Jelikož nejsme velcí konzumenti kávy, ale kávu si spíše vychutnáváme, tento kávovar byl pro nás jasnou volbou. Takto nám stačí jeden šálek za den a příprava je pro nás jakýmsi rituálem. Nejsem barista, ale po shlédnutí pár videí a vytvoření krásného kaféartu jsem si připadal jako profesionál. Celkově jsme byli s pákovým kávovarem Severin spokojení.
Sencor SES 4900SS
Zdeněk Lejtnar, Ing.
Přidáno: 12. června 2024
(naposledy upraveno 12. června 2024)
Zakoupeno v Allegro.cz
- snadná obsluha,
- skvělá chuť kávy
- nevím
- Ovladatelnost
- Dělá skvělou pěnu
Po rozbalení a testu nefunkční
Reakce obchodu OnlineShop
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy. Jsme rádi, že dle kontroly historie komunikace je zboží již funkční a není třeba reklamace.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
- Káva je po nastavení pressovače velmi kvalitně zpracovaná. Zkusil jsem použít i zrnkovou kávu ze supermarketu a dokonce i ta je výborná s bohatou pěnou. Je třeba si trochu vyhrát s hrubostí mletí. Teď mám vše nastaveno a příprava je rychlá. Chuť kávy a její vůně je oproti automatu ve stejné cenové hladině nesrovnatelně lepší.
- Snadné nastavení
Rozhodně doporučuji každému, komu záleží na vůni a chuti kávy i rychlé přípravě.
- poměr výkon/cena
- chuť výsledné kávy
- jednodujché nastavení množství vody
- náročnost obsluhy
- síla potřebná k zamknutí páky
- hlučnost čerpadla
Za tu cenu se dá hluk snést a časem zjískaný um zamykání páky taky pomůže. Pokud nechcete za kávovar utratit moc peněz - jednoduše nouze vás naučí používat cokoliv :).
Mě stačí pouhé esspreso, takže cokoliv s mlékem jsem nezkusil. Ale napařovací trysku používám na zálévání čaje a ranní ovesné kaše a funguje na to skvěle, jen ze začátku trošičku prská :D
Sencor SES 4700BK
Přidáno: 1. června 2024
(naposledy upraveno 1. června 2024)
Zakoupeno v TonerPartner
Nezabere moc místa, jednoduchá obsluha.
Super pressovač v retro designu.
Silvercrest SEMM 1470 A2
Přidáno: 24. května 2024
(naposledy upraveno 24. května 2024)
Zakoupeno v Lidl-shop.cz
- Poměr kvalita cena naprosto v pořádku
- Překvapil nás i design
Pěkný
Nuova Simonelli Oscar Mood černý
Anonym
Přidáno: 13. května 2024
(naposledy upraveno 14. května 2024)
- Ne
- Funguje skvěle.