Poradna DeLonghi EC 820.B

Autor: | Vloženo: 27.12.2012 000 20:28 | Témata: Poradna DeLonghi EC 820.B

Mám problém - poradíte mi někdo?

Když si dělám latté do vysoké sklenice a oddělám odkapávač, z pravé strany (vlevo je zásobník na vodu) úplně ze spod mi při výdeji kávy podtéká voda. Přístroj mám 3 dny. Má někdo stejný problém, je to důvod k reklamaci? Děkuji za odpovědi.

  • Jaroslava Pešková

    Jaroslava Pešková

    14. února 2013

    Vážený pane i já jsem si koupila přístroj DE LONGHI Ecam 22:11 OS koupila jsem ho v kamenném obchodě V Praze na Černém Mostě.Když jsem přistroj přinesla v originál krabici domů tak se mi vůbec nepodařilo udělat požadovanou kávu. Pořád se to vše jenom vyplachovalo a místo kávy protékala teplá čistá voda. Kávu jsme doma zkoušeli a myslela jsem si , že jsem tak nešikovná. Zavolala jsem svým známým aby přišli na návštěvu tak to taky zkoušeli a pořádná káva nebyla. Tak jsem volala synovi s jeho dívkou a taky to vůbec nic moc nešlo. Jenom čistá voda a vyhozené kafe v zadu přístroje. Tak jsem vše umyla a se vztekem zabalila a odvezla do obchodu na Černém Mostě. Tam jsem se dozvěděla , že přístroj je nefunkční a že je to moje blbost, že jsem si měla nechat přístroj vyzkoušet na prodejně. Ještě nikdy jsem neviděla, že by nějaký přístroj vyzkoušeli tím způsobem, že by Vám uvařili kávu s mlékem. Tak si přístroj nechali a musím čekat podle nich 30 až 90 dní na posousení výrobku tak nemám 13.000,-Kč a přístroj. Místo aby se omluvili vrátili peníze nebo alespoň vyměnili přístroj tak jsem se dozvěděla, že neznám jejich reklamační řád a je to vše moje blbost. Přístě když si třeba půjdete koupit pračku tak si musíte vzít sebou špinavé prádlo aby jí mohli vyzkoušet?Já si opravdu legraci nedělám. A tophle vše jsem si sama sobě nadělila mk blížícím se 60 narozeninám čož měl být ten espresovač. Již mám po chuti asi pít jenom vodou zalité. Takže Vám radím vše zabalte a odvezte tam kde jste vše koupil. Účet sebou a nedejte se třeba bude mít více štěstí než já. Jaroslava

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Ondřej Šmejkal

      21. února 2013 - Ondřej Šmejkal

      Zákon dává na vyřízení reklamace maximálně 30 dní. Co oni potřebují na vyřízení je jejich věc. Vám stačí doklad a nějaká závada. I kdyby jste jim podepsala 90 dní vlastní krví, je to neplatné, protože zákon je nadřazený.
      Pokud jde o vodu, občas mi taky maličko vody vyteče, ale jednoduše to ingoruju :)


  • Voltys

    Voltys

    17. února 2013

    Odkapávač nesmíte vyndávat to vytékání je normální je to přepad.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.