Poradna DeLonghi EC 680

Autor: | Vloženo: 14.07.2018 000 11:48 | Témata: Poradna DeLonghi EC 680

Signalizace odvápnění stále svítí (bliká)

Po upozornění kontrolkou jsem přístroj odvápnil přesně podle návodu (s oroginál přípravkem DeLonghi). Kontrolka i potom blikala. Odvápnil jsem podruhé - stále bliká. Co dělám špatně?

  • DeLonghi Group Zákaznická linka

    DeLonghi Group Zákaznická linka

    16. července 2018 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den,

    odvápnění je třeba provést přesně podle návodu. Pokud jste již 1x odvápnění provedl a kontrolka nezhasla, zkuste odvápnění provést znovu, tentokrát stačí s čistou vodou bez odvápňovače dle tohoto postupu:

    Do nádobky na vodu nalít 1 litr vody a 100 ml odvápňovače EcoDecalk (ve vašem případě stačí nyní pouze 1,1 litru čisté vody).

    Odvápňování spustíte stisknutím kontrolky páry po dobu 10-ti vteřin (začnou střídavě problikávat kontrolky), poté otočit páčkou páry dolů a stisknout tlačítko páry!!! (tento krok se často zapomíná), jakmile dojde voda, doplnit vodu, zase stisknout tlačítko páry!!!, jakmile dojde voda, otočit páčku o polohy O a je hotovo, ikona páry by měla zhasnout.
    (Během odvápňování můžete na pár vteřin několikrát otočit páčkou páry do pozice O, odvápňovač se tak dostane i do kávových cest.)

    Zákaznická linka DeLonghi, Kenwood, Braun
    e-mail: [email protected]

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (24)
    • Ne (20)

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.