Poradna DeLonghi EC 680

Autor: | Vloženo: 16.06.2017 000 01:12 | Témata: Poradna DeLonghi EC 680

Nahřívání kávovaru po šlehání mléka

Dobrý den, nedávno jsem si zakoupila tento kávovar a jsem s ním velice spokojená. S čím ovšem je problém, je nahřívání kávovaru po šlehání mléka. Kávovar totiž bezprostředně po došlehání hlásí, že se stále nahřívá (blikají tlačítka), a to i několik minut. Pokud však kávovar vypnu a hned zase zapnu (hlavním tlačítkem), nahřeje se hned. Nevíte, prosím, co by to mohlo být za problém? Děkuji, K. F.

  • DeLonghi Group Zákaznická linka

    DeLonghi Group Zákaznická linka

    16. června 2017 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den,
    po napěňování mléka kontrolky (1 a 2 kávy) blikají na znamení, že teplota je příliš vysoká pro výdej kávy. Chcete-li připravit kávu hned po napěňování mléka, je třeba nejdříve nechat vychladnout bojler, jinak vyjde káva spálená. Postupujte takto (viz. návod str. 137):
    1) umístěte nádobu pod napěňovač mléka
    2) otevřete knoflík na páru pro výdej horké vody a nechte bojler vychladnout
    3) výdej horké vody se automaticky přeruší, když je bojler ochlazen: když přestane čerpadlo fungovat a nevytéká voda, zavřete knoflík na páru.
    Přístroj je nyní připraven k použití.

    Chcete-li připravit více než jedno cappuccino, připravte si nejprve všechny kávy a teprve na konec připravte napěněné mléko pro všechna cappuccina.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne
    • K. F.

      18. června 2017 - K. F.

      děkuju moc, pomohlo to :)


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.