Orava ES-300
Doporučené nabídky (1)
Nejlevnější nabídky (22)
Popis produktu
Parametry produktu
Parametry produktu
Popis produktu
Pákový espresso kávovar design s nerezovou úpravou nerezová tryska na napěnění mléka pro krémovou pěnu 15 bar světelná signalizace
Privátní barista od Oravy!
Mistrem pro přípravu excelentního espressa i lehoučkého mléčného kapučína je pákový espresso kávovar Orava ES-300. Kávě skutečně rozumí a je stvořen tak, aby při přípravě espressa zohlednil všechny faktory pro dokonalý výsledek.Elegantní a kompaktní design s nerezovou úpravou. Možnost použít mletou kávu i všechny druhy porcované kávy. Provozní tlak: 15 bar. Odnímatelná nádoba na vodu o objemu 1,6l. Nerezová tryska k napěnění mléka pro krémovou pěnu. Světelná signalizace přípravy a provozu. Tepelná pojistka proti přehřátí.
Provozní tlak
Kávovar ES-300 má tlak 15 barů – na espressu tak dokáže vyčarovat zlatavou krémovou pěnu, která mu dodává bohatou chuť a podmanivé aroma.
Páka na vložení umleté kávy
Pomletou kávu je třeba dostatečně upěchovat. Používá se k tomu nástroj připomínající velké razítko - zvaný tamper. Je důležité, aby káva byla upěchována rovnoměrně - aby voda protékala stejně rychle celou plochou kávy.
Lahodné kapučíno? Žádný problém.
Díky napěňovací trysce si hravě poradíte také s přípravou lahodného kapučína. Díky světelné signalizaci přípravy a provozu budete přesně vědět, kolik kroků vás dělí od prvního douška.
Kávová klasika z Itálie
Kvalitní kapučíno je rozděleno na rovnoměrné třetiny. 1/3 kávy, 1/3 teplého mléka, 1/3 zpěněného mléka. Množství teplého mléka + získané pěny je tedy dvojnásobkem připravené kávy.
Podívejte se, kde můžete produkt koupit:
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.
Produkt zatím nemá žádné recenze.